Allereerste Gameplay video Dying Light vrijgegeven

1369317657-dying-light-1

Warner Bros. Interactive Entertainment en Techland geven de allereerste gameplay video vrij van de binnenkort te verwachten actie survival titel: Dying Light.

In de 11 minuten durende video krijgen spelers een voorproefje van “daytime” in deze uitgestrekte en gevaarlijke wereld van Dying Light. Overdag doorkruisen spelers een grote stedelijke omgeving die onder een kwaadaardige uitbraak heeft te lijden. De spelers zijn op zoek naar benodigdheden en wapens om zich mee te verdedigen tegen de groeiende geïnfecteerde bevolking. Als spelers door de geïnfecteerden worden overdonderd, moeten ze kiezen tussen vechten of vluchten. Gelukkig kunnen ze zich door de free-running bewegingsmogelijkheden van de game vrij bewegen door de wereld – van daken tot de grond en alles daartussen. Iedere keuze in Dying Light heeft andere consequenties… wat zou jij doen?

Meer info:http://dyinglightgame.com/

wbgames_1346435683_600

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>